sunnuntai 31. elokuuta 2014

ANITAN KOTI, PART 2



Ja jatkoa perjantain postaukselle: lisää kuvia Anitan kodista. Juttu on julkaistu Annassa no 14/2014, jutun kirjoitin minä, Jonna Kivilahti ja kuvat on ottanut valokuvaaja Krista Keltanen.  Kiitokset Sannalle vinkistä ja kontakteista Tanskaan! 


The fabulous home of interior professional Anita ( who is working for Tine K Home) in old school in Denmark.  Love It! Maybe the most beautiful home I have ever visited.  Photos Krista Keltanen, story Jonna Kivilahti. Thanks Anita for inviting us! 













UUTUUKSIA MRS JONESILLA




Mrs Jonesin kaupalle on saapunut vaikka mitä ihanaa: lupasin lisätä kuvia blogiinkin. Toki parhaan käsityksen saat piipahtamalla kaupalla. Maanantaina tulee 20 kg Hunkydoryn uutuuksia lisää ja Mosmoshin uutuudet (  kolme housua ja 4 yläosaa) ovat matkalla.  Uutta on tulossa myös Design Lettersiltä, Langön villapeitteet tulivat jo, Tine K Homelle on lähtenyt tilaus, samoin tilaus menossa pikapuolin myös Nicolas Vahelle ja Housedoctorille ( valosarjoja on kysytty). Balmuirin Helsinki-kasmirhuivit tulivat jo ja myös Balmuirin ihanat tuoksukynttilät. L.A Bruketin saippuoita, tiskiainetta ja silitysvettä on hyvä valikoima. 

Ja hei te nettikauppaan vaatteita kaivanneet: Näidenkin kuvien perusteella voi kysäistä meilitse kokoja ja hintaa. Lisään vaatteita myös nettikauppaan mutta nyt aluksi vain kuvina, tiedustelut ja tilausmahdollisuus sähköpostilla, koska kaupalta uupuu vielä tietokone. Heti kun saamme koneen kaupalle, avautuu myös tilausmahdollisuus nettikaupan kautta. Nyt aluksi kokeillaan niin että laita meiliä jos jokin kiinnostaa. Lisään myös loput ihanat aletuotteet nettikauppaan ale-osastolle ensi viikon aikana.  Mrs Jonesin apuna kaupalla Satu ensi viikollakin ja mulle voi aina laittaa meiliä, jos jokin mietityttää.  Olen itsekin paikalla niin paljon kun kuvauksista pääsen;-) 

MRS JONESIN KAUPAN UUDET AUKIOLOAJAT:

ARKISIN KLO 12-18
LAUANTAISIN KLO 11-15


HUNKYDORY MOKKAHOUSUT JA BLAZER MUSTANA


HUNKYDORY OAK BROOK TUNIKA SILKKIÄ
( KUVIOLLINEN TAI VALKOINEN TAI SININEN)

HAPSULAUKKU TULOSSA HARMAA JA VALKOINEN

HUNKYDORY SILKKIHAME 
























JA MOSMOSHIA TULOSSA:¨











JA SAINT TROPEZIA ON JO KAUPALLA:











perjantai 29. elokuuta 2014

ANITAN KOTI PART 1





Rouva Jones matkailee työn puolesta, joskus. Jos kohde on erityisen upea, lähdemme Krista Keltasen kanssa kuvaamaan sitä. Kuten tämä Anitan koti Tanskassa. Uskomattoman ihana, ehkä kaunein koti jossa olen ollut koskaan. Juttu on julkaistu Annassa no 14/2014, jutun kirjoitin minä, Jonna Kivilahti ja kuvat on ottanut valokuvaaja Krista Keltanen.  Kiitokset Sannalle vinkistä ja kontakteista Tanskaan! 

The fabulous home of interior professional Anita ( who is working for Tine K Home) in old school in Denmark.  Love It! Maybe the most beautiful home I have ever visited. Thanks Anita for inviting us! 













torstai 28. elokuuta 2014

MRS JONES OMPELUSEURA TÄNÄÄN




Mrs Jones toivottaa sinut tervetulleeksi kanta-asiakastilaisuuteen eli 

Mrs Jonesin Ompeluseuraan tänään torstaina 28.8. klo 15-18!

Haukilahden kaupalla kaikkea kivaa: tuote-esittelyjä, tarjouksia, uutuksia, herkkuja ja kahvia sekä kuplivaa!  Ja tietenkin kivaa seuraa;-) Kaikki loput aletuotteet nyt kantiksille huimaan hintaan...

Mrs Jones Lifestyle shop, Ukkohauentie 11-13, Haukilahden ostoskeskus, katutaso