maanantai 31. maaliskuuta 2014

MRS JONESIN PÄÄSIÄISMARKKINAT



Pst, tulossa kivaa: Mrs Jonesin pääsiäismarkkinat la-su 12.-13.4. Klo 11-14 ! Kaikkea kivaa kotiin ja mökille, ihania vaatteita, tyynyjä, ruokaherkkuja ja ruukkuja, kukkia ja vaikka mitä! Tervetuloa! 



sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

JAANAN KOTI




Rouva Jones pääsi kylään Rouva Mannerin luo! Fantastinen talo ja sen tarina hurmasi minut ja Kristan! Jaanan tapa sisustaa on persoonallinen, kekseliäs ja rohkea, harvalla on tälläistä kotia. Juttu on julkaistu Kotivinkissä. Kuvat Krista Keltanen. Juttu Jonna Kivilahti. Jaana on sisustussuunnittelija ja pitää pientä puotia, tuotteita voit kurkkia Rouva Mannerin facebookista. Täältä on hankittu Rouva Jonesinkin vintage-Jielde. Samaan pihapiiriin pääsee vuokrallekin, pieneen asuntohotelliin, jonka Jaana on sisustanut. Lisätietoa Jaanan sivuilta, linkki ylempänä.























lauantai 29. maaliskuuta 2014

BACK




Rouva Jones palasi työmatkalta ihanasta Lapista Saariselältä! Loistava reissu takana.  Koneesta suoraan lekuriin ja sairaslomalle rankan flunssan ja monenmoisien tulehduksen vuoksi, tylsää. Kivaa sen sijaan on se että kaikkea ihanaa on jo tullut kaupalle! Maanantaina tulee Nicolas Vahen herkut! Ensi viikolla tulossa myös Tine K Homen valtava kuorma, jossa kevään tyynyjä, ruukkuja, korikasseja ja vaikka mitä! Myös istuintyynyjä! Perjantaina tuli Odd Mollyn kesää... Tervetuloa maanantaina ja perjantaina (jos tauti helpottaa:-) )
















perjantai 28. maaliskuuta 2014

LUHTA HOME SS14




Rouva Jones pääsi työn puolesta mukaan seuraamaan Luhta Home SS14-malliston kuvauksia. 
Stailasin kuvat ja Krista kuvasi.  Taustana Sarin ja Martin upea koti. 












torstai 27. maaliskuuta 2014

ELOA




Rouva Jones heräilee henkiin hurjan flunssan jälkeen. Kevään tulo aina yllättää, olisko ollut liian aikaista kuitenkin jättää ne sukat pois...elämä voittaa, aurinko paistaa ja ensimmäiset kukat kirsikkapuun oksissa! Olen työmatkalla to ja pe ( Lapista tulossa kuvia ainakin Instagramiin, ehkä bloginkin puolelle) eli nettikaupan torstain ja perjantain tilaukset pakkaan viikonloppuna postiin! Ja pop up shop auki taas maanantaina klo 10-16, silloin tulee melkein 90 kg lähetys Nicolas Vahén ruokaherkkuja! Ja kauppa auki myös viikon päästä perjantaina klo 12-16. Nopeimmille siis herkut jo maanantaina jos kerkeät kaupalle käymään. Nettikauppaan herkuista tulee vain osa, ehkä ne joita voi huoletta postittaa.  Toisen kuvan upea pitsikuvioinen savilautanen on vanhimman tyttäreni koulussa tekemä, hyvä Elle! Loistavaa loppuviikkoa!









keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

ZBH ARVONTA




Rouva Jonesilla pukkaa arvontaa...nyt alkaa Zelected by House-arvonta!  Palkintona on ihana tyynynpäällinen ja sen koristeeksi hapsu-buddha. Kurkkaa Zelected by Housen sivuille ja kerro mistä tuotteesta tykkäät eniten. Zelected by House-kotikutsuja voit tiedustella myös samoilta sivuilta.  Iloa arvontaan! Arvonta alkaa nyt ja päättyy ensi viikolla 2.4.2014 klo 21.











tiistai 25. maaliskuuta 2014

KOTONA



Rouva Jones on karmaisevan flunssan kourissa. Kaikki keinot on nyt käytetty paranemisen puolesta;-) Muutama kuva kotoa. Saimme viikonloppuna ekat taulut seinälle, nyt olohuoneessa on Tomi Parkkosen valokuvataidetta! Jee!