perjantai 28. helmikuuta 2014

TÄNÄÄN



Rouva Jones oli tänään iltapäivän kaupalla, odottelin Odd Mollyn uutuuksia. Kyllä kannatti! Ihania juttuja! Ja muutama räpsy kaupalta iloksenne. Mrs Jones kaupalla lauantaina klo 10-13!






YLLÄTYS





MRS JONESILLA ON TÄNÄÄN YLLÄTYS! 

JAAN NYT MRS JONESIN FACEBOOK-TYKKÄÄJILLE JA BLOGIN LUKIJOILLE KAMPANJAKOODIN, JOLLA SAA TÄNÄÄN ALENNUKSEN KAIKISTA KEVÄÄN UUSISTA HUIVEISTA....

ALE KOSKEE YLI 50 € TILAUKSIA JA ON 20% NORMAALIHINNASTA. 

KUPONKIKOODI ON VOIMASSA VAIN TÄNÄÄN JA KOSKEE MRS JONESIN VALIKOIMAAN KUULUVIA NORMAALIHINTAISIA HUIVEJA.

UUDET HUIVIT TULOSSA NETTIKAUPPAAN AAMUPÄIVÄN AIKANA...IHANUUKSIA ON MELKEIN 20 MALLIA/KUOSIA!  MUUTAMA HERKKU ALLA KUVINA...

MRS JONES PUODILLA TÄNÄÄN KLO 12-16

KOODI: MRSJONESHUIVI













torstai 27. helmikuuta 2014

Paris



Rouva Jones on koko talven odottanut tätä ihanuutta saapuvaksi ja nyt se tuli!  Tänään tuli neljä laatikollista Becksöndergaardin kevään ihanuuksia ja niiden joukossa mm. tämä Pariisiaiheinen huivi! Tämä ja muutkin  nettikauppaan huomisen aikana! 




keskiviikko 26. helmikuuta 2014

ARKISTOSTA





Rouva Jones huikkaa terkut Maskusta kuvausmatkalta...kotona ollaan kivan kuvauspäivän jälkeen. Mukanani ihana tuominen ( lainalaukku) ja kuvia tulossa...Designiston ihanuuksia..arvaatko mikä laukku on Mrs Jonesin mieleen? 

Ja muutama arkistokuva lisää! Silitysvesi on ihanaa ja suosikkini Tiirinkosken tehtaan L:A Bruket. Ja hei ihanaa kohta saa pihalle oikeitakin laventelipuskia kasvamaan. Uuden kodin pihalla on aina hauska yllätysten kevät, koskaan ei tiedä mitä sieltä kasvaa. Kori Tine K Home/Mrs Jones.






ARKISTOSTA





Rouva Jones löysi vanhan arkiston blogikuvia. Pakkohan  näitä on muutama jakaa;-) Loistavaa keskiviikkopäivää, me suuntaamme Turkuun! Eilen oli satumaisen kaunis kuvauspäivä ihanassa kodissa Suomenlinnassa....instagramissa tunnelmia kevät-talvisesta saaresta.







tiistai 25. helmikuuta 2014

PELLA JA KRISTOFER




Rouva Jones seuraa ihastuneena ruotsalaisen Pella Hedebyn blogia ja tekemisiä...Pella stailaa ja Kristofer Johnsson kuvaa.  Nämä kuvat pari on tehnyt ruotsalaiselle JM:lle ja jos nyt oikein käsitin niin kyseessä on esittelyasunto.  Kuvat löysin Pellan blogista ja Hitta Hem-blogista, ovatpa ne levinneet aika lailla viime viikkoina blogeissakin.  Styling Pella Hedeby, photos Kristofer Johnsson, for JM via Hitta Hem. 











maanantai 24. helmikuuta 2014

KEVÄÄN TUOKSU




Rouva Jones heräsi tänään ja arvatkaa mitä. Kevät tuoksuu! Muutama kuva arkistosta...ja vanhasta kodista. Uusi on vielä viimeistelyä vailla ( vasta saimme viimeiset muuttolaatikot purettua viime yönä) ja kuvia tulossa kunhan pääseen kameran kanssa hommiin. Lenkkarit jalassa, sekin on kevään merkki. Ja hassua kyllä kaivan myös Granny Pursen raikkaammat sävyt käyttöön kevään tullen. Loistavaa viikkkoa! Olen puodilla tänään  klo 10-14, torstaina klo 12-16 ja lauantaina klo 10-13. 








lauantai 22. helmikuuta 2014

KOTI TANSKASSA





Rouva Jones tykkää tästä kodista, tunnelma on kuin vesivärein laveerattu( ja eteisessä on Mrs Jonesin haavepeili) . Juttu on julkaistu Bo Bedre-lehdessä, klik. Kuvat Mikkel Adsbol ja teksti Charlotte Ravhoet.












KOKOU ARVONTA




Rouva Jones arpoo yhdessä Kokoun kanssa ihanan palkinnon! Voit voittaa Saana ja Olli-keittiöpyyhkeen ja kangaspussukan, jota voi käyttää vaikka leipäkorina tai mihin vaan säilytykseen. Ihanat! Keittiöpyyhe on musta ja pussukka valkoinen. Osallistut arvontaan kertomalla mikä on lempituotteesi 
Kokoun nettikaupassa, klik
Kommentoi tämän postauksen perään. Arvonta päättyy 3.3. 2014 Iloa arvontaan! 







MRS JONES SHOP AUKI 10-14



Rouva Jones häärää tänään puodilla klo 10-14, tervetuloa! Arvon tänään kävijöiden kesken ihanan Becksöndergaardin kassin!  Ja tulossa myös Kokoun Saana ja Olli-arvonta! 



perjantai 21. helmikuuta 2014

KATIN KOTI




Rouva Jonesilla oli onni päästä ihanan Katin kotiin juttua tekemään. Katilla ja Ninalla on Tiirinkosken Tehdas, satumainen sisustuskauppa Hämeenlinnassa. Kati ja Sampo rakensivat talon perheelleen. Kaunis koti on viimeistelty oman puodin herkuin ja perityin kalustein. Tiirinkosken tehdas, klik.  Kuvat Krista Keltanen, juttu Jonna Kivilahti, julkaistu Koti&keittiö-lehdessä. Kati blogiin, klik.