perjantai 31. toukokuuta 2013

PAPERIA



Rouva Jones törmäsi todella ihaniin Reilun Kaupan vaaseihin ja ruukkuihin. Materiaali on kierrätetty paperi ja hiekka.  Kotiäidit valmistavat tuotteita Sri Lankassa saaden samalla olla lastensa kanssa kotona.  Hyvä juttu siis. Vaasi löytyy Huiskulakaupasta, lisäsin alle linkit myös suoraan kyseisiin tuotteisiin.  Uniikkeja, tietenkin.

Ja miten ihmeessä se kestää vettä? No kestää se, 100% lupauksella. Anna maljakon ja ruukun kuivahtaa välillä. Itse laitoin vaaseihin vaaleanpunaisia pioneja ( suosikkini) ja valkoisia Ranunculuksia. Ja ruukkuun kieloja, niin kauniita! Myös kukat Huiskulasta. Taustalla uusi Balmuirin lyhty, jonka tilasin Weranna's nettikaupasta. Siitä tulossa oma postaus, kunhan saan sen Hankoon asti.
















-blogiyhteistyö-

torstai 30. toukokuuta 2013

UNELMIEN MAKUUHUONE: JONNA




Rouva Jones sai olla mukana Huuto.netin uudessa kampanjassa: 

UNELMIEN MAKUUHUONE

Kampanja alkaa nyt, klik

Tämä minun suunnittelemani Unelmien makuuhuone on rakennettu huutiksesta huudetuista kalusteista ja ihanuuksista. Kaikki nämä tavarat tulevat myyntiin ma 3.6. ja voit ne huutaa omaksesi! Makuuhuone tulee näytille pikapuolin myös Sanomataloon. Huiminta on mielestäni se, kuinka erilaisia huoneita saimme aikaan!

 Samalla voit osallistua arvontaan jonka palkintona on Unikulman 10 000 € vuode.

Mukana kampanjassa minun lisäkseni Bambulan Naku, klik ja Niinan Unelmia Niina, klik. 
Kannattaa kurkata blogeihin! Ja muistakaa äänestää! Tuhannet kiitokset mtös kaikille mukaville kauppiaille, joilta tavaroita ostin tähän kampanjaan. Tässä ne nyt on;-.) Ja tavarat siis lähtevät uudelleen kiertoon samoilla hinnoilla kuin mitä itse niistä maksoin., (kuvaus)kokemusta riikkaampina tosin.

Tavaroista sen verran: omat suosikkibrändini ovat aika kivasti tässä edustettuina; Tine K Home ja Balmuir. Lähdin rakentamaan huonetta sillä ajatuksella että "mitä itse oikeasti haluaisin tai mitä mulla jo on." No, makuuhuoneen Tine K Homen  silkkivalaisin ja päiväpeite ovat minunkin makuuhuoneessa. Ja musta seinä, joo. Ja meiltä löytyy myös noita Hagedornhagenin julisteita ja todellakin Balmuirin superylelliset pellavalakanat. Kesän tullen ne ovat haavevuoteessani ja omassakin.  Ja vintagetiikkien, siis kalusteiden, kanssa kävi uskomaton mäihä. Löysin Antikean huutissivun ja sain sovittua Marjan kanssa useamman kalusteen kaupat. Näitä kun ei ole helppo nykyisin löytää. Mutta summasummarum, koneella tuli istuttua ilta jos toinenkin. Valtava duuni, mutta ah, mikä lopputulos. Toivottavasti tykkäätte tekin.


Kampanjan kuvasi taitava Krista Keltanen.
Huoneen suunnittelu ja styling Jonna Kivilahti.



ANKKURI




Rouva Jones on ankkurityttöjä. Kaikki, tai ainakin melkein kaikki ankkuriaiheinen vetoaa. Ihan sitä perinteisintä merihenkistä sisustuskamaa en oikein voi sietää. Oman puodin BeckSöndergaard-huivi on kaulassa melkein joka päivä, Mokosta löytynyt kaulakoru ihastuttaa ja sain juuri viestin että himoitsemani Sephora-tatuointikynä on tulossa italiantuliaisena.  Sen kuvio on tietenkin ankkuri. Kuten Kirjatoukka sanoo: Hullulla on halvat huvit", just näin noiden tatuointien kanssa onkin. Nytkin olkavarressa Hangon tuliaisena ankkuri;-) Hassut tossut ovat Nougatista ja jalassa unelmaisen kevyet.  Chanelin kesämeikit...jäin koukkuun. Turkoosi ja sininen, sininen mascara ja turkoosi rajausväri. Nyt vaan loma puuttuu.  

BeckSöndergaardin huivit, lompakko ja kukkaro Mrs Jonesin puodista, klik.

Northern Delights kirja, niin pakko saada. Nyt myös Akateemisesta, omani tilasin jo helmikuussa Amazonista. Ja ihana Paris Sketchbook Moko Market, klik.
















keskiviikko 29. toukokuuta 2013

HUIVIHOMMIA



Rouva Jones valmistelee ensi maanantain Pop Up Shoppia. Sovittelen illan iloksi kaikki kaupan huivit läpi...ihania.  Mrs Jones poppailee Cafe Latte Spiritin pihamaalla ma 3.6. klo 15-19.


Tästä SysterP:n huivista on tullut yksi suosikeistani! Korvissa killuu Pernille Corydonin ihanat helmirenkaat.


Yllä olevat oranssi ja pinkki Balmuirin Dawn pellava-silkkihuivi vaan paranee käytössä. Ihania ryppyjä...


Ja tämä Balmuirin Helsinki kasmirhuivi on ihana, ihana, ihana....

Muutama Day Birger et Mikkelsen raitapaita on jäljellä. Koot S-M-L.


Sydämiä SysterP:n tapaan.



Luikuvärjätty  KRABI on Balmuirin pellava-kasmirhuivi. Ylellinen ja ihana, niin kesällä kuin talvella.

Muita ihania huiveja voit kurkata puodista. Mrs Jones Lifestyle Shop, klik.

ROUVA JONESIN KOTONA



Rouva Jones kiitää kokouksesta toiseen ja kuvauksesta seuraavaan. Kevään hektisin aika, onneksi kohta helpottaa. Loma lähestyy, heinäkuussa vasta kuitenkin. Viikko on mennyt koulun kevätjuhlissa, lasten tanssinäytöksissä ja vaikka missä. Ihania, taitavia, olen niin ylpeä.  Viikon kohokohtana todistusten jako, yo-juhlat ja viikonloppu. Muutama kiva työpäivä tosin ensin. Tunnelmia iloksenne.























tiistai 28. toukokuuta 2013

HALISSA




Rouva Jones kävi taas Halissa. Ihania juttuja. Muunmuassa tuo Peace-koru roikkuu nyt kaulassani. Nuorimmaiselle ostin ihania vaatteita valkoisen ja harmaan sävyissä. Ja ottaisin kyllä mielelläni tuon pienen nahkaisen pussukan. Kaikkea kivaa...vaikka yo-lahjaksi? Kengissä on siivet, sopisi ainakin meikäläiselle.