tiistai 24. huhtikuuta 2012

A hint of pink

Rouva Jonesin maailma näyttää nyt suloisen vaaleanpunaiselta;-) Kevät tulee, pääsen Köpikseen ja kaivoin jo pinkit tennaritkin naftaliinista.

Hurmaava perhospaita on Style Butlerin ja neuletakki Soft Rebels. Kuvissa mallina oma tytär, vaikka paita onkin äidin..

Nougatiin oli tullut lasti uutta Tine K Homen marokkosarjaa ja nappasin mukaani mukin ja kulhon. Molempia aion hankkia lisää, hyvän kokoisia ovat. Raidalliseen mukiin poimin omalta kotiovelta kevään ensimmäiset kukat. Ihanat.

Kokeilin Novitan uutta TUUBI-lankaa. Se on vähän kuin matonkudetta, ihana virkata. Ihan uutuus, myynnissä nyt ainakin nettikaupassa. Värit omia suosikkejani; musta, valkoinen, ´harmaa ja beige. Aion tehdä mustan maton. Tai raidallisen. Katsotaan nyt..

Muista osallistua ihanaan Kalklitir kilpailuun, jossa voit voittaa Nougatista maalipalkinnon!











Ihanaa päivää Sinullekin!

XXX Mrs Jones

7 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Tine K:n astiat ovat kivoja, mutta taidan jättää hankkimatta niitä, kun tiedossa on Istanbulin matka, sieltä pitäisi löytyä ihania tarjouiluasitoita (ja paljon muutakin, mtkalaukut täytyy jättääa aika tyhjäksi menomatkalla...)

Kivat Converset, missäköhän omani ovat talven jäljiltä...

elisa kirjoitti...

Ihana värimaailma!

Nuppu Home kirjoitti...

Kiva kun kerroit tuosta Novitan uutuudesta Tuubista, jostain syystä se on mennyt minulta ohi silmien. Pitääpä hetimiten suunnistaa itseäni lähimpänä olevaan Lauttasaaren Novita-myymälään. Mrs Jonesille tiedoksi, että virkkaus on intohimoni ja rakas harrastukseni. Blogini kautta jaan kuvia tekeleistäni muillekin ja ilokseni olen myös saanut niitä jälleenmyyntiin. En panisi yhtään pahakseni, jos Mrs Joneskin kiinnostuisi niistä ihan vaikka kirjoittamiseen asti :-)
Blogisi tuo minulle joka ikinen kerta jonkun uuden inspiraation - kiitos sinulle!

Merja K kirjoitti...

Enpä ole tullutkaan ajatelleeksi, miten hyvä pari on vaaleanpunainen ja musta, tykkään!

Nuppu Home kysymys sinulle, onko Lauttassaressa vielä Novita? Olin siellä äskettäin ja yritin etsiä tehtaanmyymälää, jossa olen vuosia sitten käynyt. En löytänyt ja soitin Novitalle, jost todettiin, ettei siellä ole enää myymälää. Lähin on kuulemma nykyään Kampissa

MRS JONES kirjoitti...

hei! ei ole Novitaa enää Lauttasaaressa. Lankadeli on Malminrinteessä. Nettikauppa myy tuota ihanaa Tuubia. terkuin jonna

Nuppu Home kirjoitti...

hei taasen,
tuhannet kiitokset siitä tiedosta, että ei ole Novitaa enää Lauttasaaressa. Säästyi samalla turha reissu sinne. Siispä nettikauppaan. Hauskaa Walpuria.

Jatta kirjoitti...

Vaaleanpunainen valloittaa aina! :)